The Bunker

A multi-generational retreat offers a fresh, modern take on traditional mountain aesthetic.

  • Location Yellowstone Club, Big Sky, Montana
  • Area 10,348 sf
  • Completion Date 2017

Press

Fresh air melded with fresh design.  Here was a client ready to take risks and challenge convention with a sense of humor.  The collaborative result was a multi-generational mountain retreat contemporary in form, constructed of native rock and reclaimed wood.  Tucked along the fringe of the 13th fairway at the Yellowstone Club, we designed a series of traditional structures connected by oversized glass to take in the Big Sky views.  These circulation corridors became not only unique gathering areas but gallery spaces as well.  A master suite, four junior suites and a playful bunkroom surrounding the gathering area gives the owners and their guests a variety of accommodation options.